Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde ekrana kilitledi! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde ekrana kilitledi! - İzle

08.04.2016 - 22:51 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile aksiyon dolu sahneler yaşatan Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölüm'de Polat Alemdar baskın yaptı!. İzleyenlerin gözünü kırpmadığı Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölüm özeti ve tüm detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde ekrana kilitledi - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi tempoysunu yitirmeden izleyenleriyle buluşmayı sürdürüyor. Kanal D ekranında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının fenomeni olan Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümü ekrana kilitledi. İzleyicileri meraklandıran ise Kurtlar Vadisi Pusu 290. bölümdeki aksiyonlu sahneler oldu. Polat şok bir baskınla Şedid askerlerini şaşkına uğrattı. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 290. son bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de yayınlandı.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU 290. SON BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR

Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Haberin Devamı

Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 290. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ HAKKINDA

İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde ekrana kilitledi - İzle

YAPIMCI: Pana Film
YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca
SENARYO: Pana Yazım Grubu
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı
OYUNCULAR: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi ilk olarak 2003 yılının Ağustos ayında hayatımıza girmiştir. Ancak daha sonra birçok filmi ve değişen dizi adıyla televizyon ekranlarında kalmayı başarmıştır. Dizinin başrol oyuncuları ilk başladığı yıllarda Necati Şaşmaz ve Gürkan Uğur’ken yıllar içerisinde dizi senaryosunun değişmesi ile birlikte de birçok oyuncu diziye girip, birçok oyuncu da diziden çıkmış durumdadır. Çıkan oyuncular arasında dizinin en başından beri; Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Gürkan Uğur’da bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Dizi hakkında bilinmesi gereken genel bilgiler şunlardır;
Dizinin ilk başladığı yıllarda öğrenmiş olduğumuz ilk şey KGT ajanı olan Ali Candan'ın yüzünü değiştirerek Polat Alemdar olması. Polat Alemdar çeşitli operasyonaları hayata geçirip devlete dair yapılacak olan saldırıları bir şekilde önlemeye çalışmasıdır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun önemli oyuncuları Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit) ve Defne Samyeli (Zeynep/Asya) olarak kadroyu oluşturmaktadır.