Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

12.04.2016 - 09:34 | Son Güncellenme:

Kanal D'de yepyeni bir bölüm ile bu akşam ekrana gelmesi beklenen Kurtlar Vadisi Pusu için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gölge yeni planlar peşindeyken, Polat'ın başı ise büyük belada. Nefes kesen sahnesiyle Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 291.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölümü ile 14 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölümünde bu hafta büyük bir operasyon başlıyor. Ancak Gölge yine tüm planları bozacak. Evin taranması sonrası Alemdar Hediyeni beğendin mi diye söylerek taramaya başlarlar. Altay hocanın ekibin yanında toplayacak olan Polat Alemdar Anadolu hanım dermanı kalmadı. Bir kişini bile kaybını göndermek istemeyen Polat Alemdar Cahit ile onu öldürmeyi başaracak. Yusuf Kuzuzade ise Öktem hocadan aldığı bilgileri ve dosyayı Zeynep getirir. Onun bir hançer olmadığını söyleyen zeynep Yusuf cevabı yeniden şok ederek gelişmeler sahneye gelecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 291. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KURTLAR VADİSİ PUSU 291. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak?

Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer.

Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu yeni bölümü ile kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle


Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü),
Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye),
Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı),
İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln),
Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca),
Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif),
Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol

Müzik: Gökhan Kırdar

Haberin Devamı

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

17 Mart 1972’de Malatyalı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul’da dünyaya geldi. TRT Çocuk Korosu’na da giren Defne Samyeli Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi.

ÜNİVERSİTE'DEYKEN GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDI

Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nde okurken 1991 yılında katıldığı Magic Box kanalının (daha sonra ismi İnter star olan) Güzellik Yarışması’nda üçüncülük elde etti.

Haberin Devamı

İş hayatı nedeniyle yarıda kalan üniversite eğitimini yıllar sonra yatay geçiş yaparak ve İş İdaresi Bölümü’nden mezun olarak tamamladı. Türkiye üçüncülüğünden sonra yine 1991’de Senegal’de katıldığı Avrupa Güzellik Yarışması’nda birincinin diskalifiye edilmesiyle yine üçüncülük elde etti.

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

“HAYAL ETTİĞİM KARAKTER”

“Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. Kurtlar Vadisi pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konumuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle