Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

30.05.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

Reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 298. bölümü ile nefes kesecek. Heyecanın eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölümü için heyecan dorukta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranların iddialı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölümü ile 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

KURTLAR VADİSİ PUSU 297. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de: Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir. Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlıyor.

Fehmi’nin davetinde, Mete’nin tehdidiyle karşı karşıya kalan Zeynep, sırrını bir koz olarak kullanan Mete’yi öldürmeye giderken tuzağa düşer. Polat, Mete’nin son büyük hamlesine nasıl bir cevap verecek? Kendi adamlarını toplayıp, yeni mekanının açılışını yapmaya hazırlanan Pusat’ı hangi sürpriz bekliyor?

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 298. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sık sık kanal değiştiren 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin, gelecek yıl Kanal D'de yayınlanmaya devam edeceği ileri sürüldü.
Show TV'de yayın hayatına başlayan, ardından Kanal D, ATV, star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde; Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertan Saban yer alıyor.

Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak? Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor…Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor!

Haberin Devamı

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), gaye gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı),
İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Muhammed Necati Şaşmaz (d. 15 Aralık 1971; Harput, Elazığ), Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcı.

Zaza kökenli olan Muhammed Necati Şaşmaz, Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Haberin Devamı

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, İstanbul'da herkes Polat diyor." sözleri ile dile getirdi. Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Haberin Devamı

2013 Taksim Gezi Parkı protestoları için çözüm arayışına giren hükümet, sanatçıların da aralarında bulunduğu bir heyet kabul etmiş, Şaşmaz da bu heyet içerisinde Hasan Kaçan, Hülya Avşar gibi isimler ile birlikte yer almıştır. Toplantı sonrası yaptığı basın açıklaması sosyal medya Twitter'da bazı kesimin tepkisini toplamıştır.

Kendisi, Pana Holding ve Pana Film yapımları hakkındaki iddialara Kurtlar Vadisi İnternet Sitesi ve Yazete adlı haber sitesi aracılığıyla cevap vermektedir.