Gündem KYK yurt başvurusu ne zaman başlıyor? KYK kasım ayı bursları yattı mı?

KYK yurt başvurusu ne zaman başlıyor? KYK kasım ayı bursları yattı mı?

12.11.2020 - 12:30 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor. KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 yılı KYK burs sonuçlarını bekleyen öğrencilerin gözü KYK'dan gelecek haberde. KYK yurt başvuruları başladı mı?

KYK yurt başvurusu ne zaman başlıyor KYK kasım ayı bursları yattı mı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılacak olan burs ve kredi başvurularını 3 Kasım tarihinden 8 Kasım'a uzatmıştı. Burs ve kredi başvuruları için verilen sürenin sona ermesinin ardından öğrenciler burs sonuçlarını bekliyor. Burs sonuçları için tarih belli oldu mu?

Haberin Devamı

KYK YURT BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

KYK burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından yurt başvuruları için de araştırmalar başladı. KYK yurt başvuru tarihleri ise henüz belli olmadı. Gelişme ve duyurulardan haberdar olmak için https://gsb.gov.tr internet adresini takip edebilirsiniz.

KYK BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvurularının sona ermesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan başvurularla ilgili bilgiler teyit edilecek. Ardından burs başvuru sonuçları açıklanacak. KYK burs sonuçları için ise henüz tarih belli olmadı.

KYK KASIM AYI BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI MI?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kasım ayı burs ve kredi ödemelerine başladı.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Kasım 2020 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6 - 10 Kasım tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Kasım, “2” olanlar 7 Kasım, “4” olanlar 8 Kasım, “6” olanlar 9 Kasım, “8” olanlar 10 Kasım’da ödemelerini alabilecek.