Gündem La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı mı, nasıl izlenir? La Casa De Papel 4. sezon nasıl izlenir?

La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı mı, nasıl izlenir? La Casa De Papel 4. sezon nasıl izlenir?

03.04.2020 - 10:35 | Son Güncellenme:

La Casa De Papel 4. sezon Netflix üzerinden yayınlandı. Dizinin takipçileri uzun zamandır yeni sezonun ne zaman ekrana geleceğini merak ediyordu. Beklenen açıklama Netflix tarafından yapıldı. İspanyol soygun dizisi La Casa De Papel ilk sezonun yayınlanmasının ardından büyük beğeni ile karşılaşınca 2. ve 3. sezon çekimleri yapılmıştı. Dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin 4. sezonu ise şimdi Netflix'te yayında!

La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı mı, nasıl izlenir La Casa De Papel 4. sezon nasıl izlenir

La Casa De Papel 4. sezon için geri sayım sürüyor. İspanyol soygun dizisi yayınlanan ilk sezonun ardından bvüyük beğeni toplamış ardından yayınlanan 2. sezonda aynı performansı gösterince dizinin 3. sezonu çekilmeye başlanmıştı. La Casa De Papel dizisinde Profesör'ün planı doğrultusunda toplanan ekip İspanyol Merkez Bankası soygununa karar verir. Ekip toplandıktan sonra uzun bir süre eğitim çalışmaları yürüten Profesör olayın ne kadar zor olacağının farkındadır.

Haberin Devamı

Sonunda yapılan planlar işe yarar birtakım aksaklıklar çıksada büyük soygun yaşanır. Ekibin büyük çoğlunluğu kurtulur. Hayatlarını yaşamaya başlar. Soygunun ardından tek bir kural vardır Cep telefonu kullanmamak. Ekibin içerisinden bazıları bu hatayı yapar ve ekip yeniden polis tarafından yakalanan arkadaşlarını onların elinden almak için bir araya gelir.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON TÜRKİYE'DE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa De Papel 4. sezon ile bugün 10:00'dan itibaren Netflix'te yayınlanmaya balşlayacak.

La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı mı, nasıl izlenir La Casa De Papel 4. sezon nasıl izlenir