Gündem Liseliler Kerem ve İlker'in acı sonu!

Liseliler Kerem ve İlker'in acı sonu!

21.09.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletteki lise öğrencileri Kerem Faruk Türkmen (17) ile İlker Cura (15), hayatını kaybetti.

Liseliler Kerem ve İlkerin acı sonu

Kaza, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Kerem Faruk Türkmen, okula giderken kullandığı 45 TA 2664 plakalı motosikletin kontrolünü yitirdi. Motosiklet kaldırıma çarparken, Türkmen ve yanındaki aynı lisede 10'uncu sınıf öğrencisi İlker Cura, yola savrulup, yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Haberin Devamı

Liseliler Kerem ve İlkerin acı sonu

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, 2 öğrencinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Türkmen ve Cura’nın cenazeleri, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. 

Liseliler Kerem ve İlkerin acı sonu

TOPRAĞA VERİLDİLER

Kazada hayatını kaybeden iki genç gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. 15 yaşındaki 10. sınıf öğrencisi İlker Cura, Alaşehir Narlıdere Mezarlığı'nda, 17 yaşındaki 12. sınıf öğrencisi Kerem Faruk Türkmen ise Bahadır Mahallesi Mezarlığı'nda öğlen kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Liseliler Kerem ve İlkerin acı sonu

AYNI CENAZE ARACINDA SON YOLCULUK

İki genç son yolculuğuna da aynı cenaze aracında uğurlandı. Yan yana araca konan gençlerden ilk önce İlker Cura, ardından da Kerem Faruk Türkmen kendi mahallelerinde toprağa verildi. Cenaze namazını Alaşehir Müftüsü Mehmet Ali Dilek kıldırırken, cenaze törenlerine; Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğrencisi oldukları Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Özkan, öğretmenleri, okul arkadaşları, İlker Cura'nın babası Eşref, annesi Hayriye Cura, Kerem Faruk Türkmen'in babası Mehmet, annesi Cemile Türkmen ve sevenleri katıldı.

Haberin Devamı

Liseliler Kerem ve İlkerin acı sonu