Gündem Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak? Hafta sonu market, manav ve kasap'lar açık olacak mı?

Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak? Hafta sonu market, manav ve kasap'lar açık olacak mı?

04.12.2020 - 14:39 | Son Güncellenme:

Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Türkiye'nin 81 ilinde uygulanacak olan hafta sonu sokağa çıkma yasağı öncesinde marketlerden ihtiyaçlarını tamamlamak isteyen vatandaşlar bugün marketler kaça kadar açık olacak sorusunu merak içerisinde araştırmaya devam ediyor. Peki Marketler bugün saat kaça kada hizmet verecek, hafta sonu açık olacak mı?

Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak Hafta sonu market, manav ve kasaplar açık olacak mı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde uygulanacak olan hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu akşam saat 21:00'dan sonra uygulamaya konulacak. Hafta sonu kesintisiz süre ile uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşlar marketlerden ihtiyaçlarını giderebilmek için araştırmalarını sürdürüyor. Peki Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak? Marketler ve bakkallar hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde hizmet verecek mi?

Haberin Devamı

MARKETLER BUGÜN SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında marketler sabah saat 10:00'da açılıyor akşam ise saat 20:00'a kadar hizmet veriyor

HAFTA SONU MARKETLER AÇIK OLACAK MI?

Hafta sonu marketler açık olacak! Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Cumartesi-Pazar günleri marketler sabah 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde market, manav, kasap ve kuruyemişçi gibi en yakın mesafedeki dükkanlara 20 yaş altı bireyler ve 65 yaş üstü vatandaşlar alınmayacak

Yazarlar