Gündem Masterchef Murat kimdir?

Masterchef Murat kimdir?

26.11.2018 - 10:20 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'nin yarışmacılarından Murat Özdemir geçtiğimiz haftalarda diskalifiye edilmişti. Ardından gündemden düşmeyen Masterchef Murat Özdemir gözaltına alındığını iddia etti. Peki Masterchef Murat Özdemir kimdir? Neden gözaltına alındı?

Masterchef Murat kimdir

Masterchef Türkiye yarışmasında ilginç tavırlarıyla bilinen Murat Özdemir kaç yaşında? Masterchef Murat Özdemir, polisler tarafından gözaltına alındığını öne sürdü. Özdemir'in ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Polis aracından ve karakol önünden yayın yayan Murat Özdemir, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Bu sırada Özdemir'den kamerayı kapatması istendi.

Haberin Devamı

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmasına da katılan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiledi. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı diskalifiye oldu.