Gündem MasterChef ödülü ne oldu? İşte 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu Cemre'nin ödülü

MasterChef ödülü ne oldu? İşte 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu Cemre'nin ödülü

30.12.2019 - 01:03 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de şampiyon ve ödülü belli oldu. Finalde güçlü rakibi Alican Sabunsoy ile müthiş bir mücadele veren Cemre Uyanık, büyük ödülün sahibi olmayı başardı. Peki yarışmanın hayranlarının merakla araştırdığı 2019 MasterChef Türkiye'nin şampiyonu Cemre'nin ödülü ne oldu?

MasterChef ödülü ne oldu İşte 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu Cemrenin ödülü

MasterChef Türkiye birincisi açıklandı. Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık'ın yarıştığı MasterChef Türkiye finalinde şampiyon yarışmacı Cemre Uyanık'ın ödülü belli oldu. Peki gözlerin çevrildiği ve birincinin açıklanmasının beklendiği MasterChef Türkiye'de kazananın ödülü ne oldu?

MASTERCHEF TÜRKİYE FİNALİ ÖNCESİ CEMRE'DEN PAYLAŞIM...

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te sona gelindi. Final heyecanının yaşancağı Masterchef'te Cemre ve Alican bu akşam kozlarını paylaşacak ve belki de birinciliği elde edecek.

Finale sayılı saatler kala son ikiye kalan Cemre'den olay paylaşım geldi. 2 Masterchef'te artık sona yaklaşıldı.

Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde birinci olan isim belli olacak. Finale kalan iki isimden biri olan Cemre'den ise olay paylaşım geldi. 3 İnstagram hikaye bölümünden paylaşım yapan Cemre şu ifadelere yer verdi:

Bu yarışmayla vurgulamak istediğim birçok amacıma ulaştım ama en büyük amacım olan şeyi pazartesi hikayemde paylaşacağım.

MASTERCHEF FİNAL ÖDÜLÜ NE KADAR?

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği MasterChef 2019 finali başladı! MasterChef Türkiye 2019’un final ödülü ile ilgili resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre finali kazanan yarışmacı Fiat 500 Dolce Vita arabasının sahibi olacak...