Gündem MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu? 22. yeni bölüm tanıtımı...

MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu? 22. yeni bölüm tanıtımı...

12.11.2018 - 09:50 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye 21. yeni bölümüyle ekranlara geldi. TV8'in büyük ilgiyle takip edilen yarışması Masterchef Türkiye yeni bölümünde yarışmacılar arasında yer alan Murat, diğer yarışmacılar ve jüriye gergin anlar yaşattı. Bu olay üzerine ise Masterchef Türkiye jüri üyeleri, yarışmacı Murat için yeni karar aldı. Peki MasterChef Türkiye'de bu akşam ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiyede eleme adayı kim oldu 22. yeni bölüm tanıtımı...

Pazartesi - Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Masterchef Türkiye yeni bölümünde heyecan doruğa çıktı ve yarışmacılar bir AVM'de halka yemek hazırladılar. İşte sevilen yarışma Masterchef Türkiye 22. yeni bölüm tanıtımı...

MURAT DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Haberin Devamı

Hem dış göreve hem de stüdyodaki yarışlara Murat'ın davranışları damga vurdu. Muraf, MasterChef Türkiye jürisini hayli sinirlendirdi ve stüdyodan kovuldu. Murat'ın MasterChef'ten diskalifiye olup olmayacağı salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümle birlikte belli olacak.

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

#MasterChefTürkiye’de bu haftanın takım kaptanları Kerem ve Mehmet oldu! Takım oyununu ise Kerem'in kaptanı olduğu Kırmızı Takım kazanmayı başardı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı Meltem oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 22. YENİ BÖLÜM FRAGMAN