Gündem MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

23.12.2018 - 13:27 | Son Güncellenme:

TV8'in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'de şampiyon bugün belli olacak. Kerem ile birlikte iki finalistten biri olan MasterChef Uğur ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Peki MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor

MasterChef Türkiye yarışmasında zorlu mücadele sonrasında finale kalmayı başaran Uğur kimdir? MasterChef Uğur kaç yaşında? MasterChef Türkiye finali öncesinde Uğur neler söyledi? İşte Uğur hakkında merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

MasterChef finalisti Uğur Kardaş 22 yaşında. Bekar olan Uğur, Çanakkaleli. Her fırsatta Çanakkaleli olduğundan bahseden Uğur, küçük yaşlardan beri mutfağa ilgili olduğunu ilk bölümlerden itibaren dile getirmişti.

Uğur, 'dedelik mesleğini' sonuna kadar yaşatacağını her fırsatta dile getiriyor.

Özellikle et yemeklerinde iddialı olan Uğur, kendine özgü pişirme yöntemleri ile hem jüri üyelerini hem de izleyicileri zaman zaman şaşırtıyor.

UĞUR'DAN FİNAL İÇİN AÇIKLAMALAR

Yarışmada en çok dokunulmazlık yarışını kendisinin kazandığını söyleyen Uğur, diğer yarışmacıları eleştirerek 'Ben bu yarışmaya tek geldim, buradan tek gideceğim, diğerleri gibi birilerinin yanında yer alıp yoluma devam edeyim gibi bir düşüncem hiç olmadı' diye konuştu.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye sayesinde kendisini çok geliştirdiğini ve çekimler dışında da gelişimi için çok çalıştığını söyleyen Uğur, büyük finalde kazanmak için hayli iddialı olduğunu dile getirdi.