Gündem Mehmetçik Kûtulamâre 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmet'e acı haber...

Mehmetçik Kûtulamâre 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmet'e acı haber...

12.04.2018 - 11:08 | Son Güncellenme:

Mehmetçik Kûtulamâre 11. bölümüyle ekranlara geldi. TRT 1'in sevilen dizisi Mehmetçik Kûtulamâre yeni bölümde Mehmet'i bekleyen acı haber izleyenleri çok üzdü. Peki Mehmetçik Kûtulamâre 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmetçik Kûtulamâre 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Mehmete acı haber...

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Mehmetçik Kûtulamâre yeni bölümüyle oldukça hüzünlü bir bölümü geride bıraktı. Peki Mehmetçik Kûtulamâre 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

MEHMETÇİK KUTÜLAMARE 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Esaret zincirleri kırıldı”

Üsküplü Ali’nin saldırı planını öğrenen Cox, General Barrett’e durumu anlatmasına rağmen esirlerin Hindistan’a naklini durdurmayı başaramamıştır. Bunun yerine kurtarmaya gelen Türk askerlerine bir tuzak kurmuş, ancak bu tuzak hiç beklemediği bir şekilde aleyhine dönmüştür. Üsküplü liderliğindeki Osmancık taburu askerleri esirleri kurtarmayı başarır. Merak edilense Üsküplü’nün bu tuzaktan nasıl kurtulduğudur…

“Hürriyete doğru…”

Kurtarılan esirlerin Kut şehrine ulaşmaları gerekmektedir. Ancak baskın yerine ulaşan ve tuzağının bozulduğunu gören Cox, esirler şehre ulaşmadan onları durdurmak isteyecektir. Peki, bunu başarabilecek midir?

“Mehmet’i bekleyen acı haber

Hürriyetlerine kavuşan askerler, uzun süren esaretten sonra rahat bir nefes alır. Artık tek hayalleri düşmanı topraklarından atmaktır. Ama öncelikle uzun süredir yollarını gözleyen sevdiklerine kavuşacaklardır. Ancak Hüsrev Mehmet’e, Said’in kayıp olduğu haberini bir türlü verememiştir. Peki, Mehmet bu haberi aldığında ne yapacaktır?

Haberin Devamı

MEHMETÇİK KUTÜLAMARE 12. BÖLÜM FRAGMANI

Mehmetçik Kûtulamâre 12. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.