Gündem Melis Çakır'ın annesi: 'Onur Özbizerdik kızımı öldürecek'

Melis Çakır'ın annesi: 'Onur Özbizerdik kızımı öldürecek'

22.07.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın da üvey oğlu olan Onur Özbizerdik'in döverek hastanelik ettiği Melis Çakır'ın şikâyetini geri almasının ardından Özbizerdik tarafından alıkonulduğunu iddia eden annesi kızının hayatından endişe ettiğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu...

Melis Çakırın annesi: Onur Özbizerdik kızımı öldürecek

Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın da üvey oğlu olan Onur Özbizerdik’in döverek hastanelik ettiği Melis Çakır’ın şikâyetini geri almasının ardından Özbizerdik tarafından alıkonulduğunu iddia eden annesi kızının hayatından endişe ettiğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu

Onur Özbizerdik’in sevgilisi Melis Çakır’ın annesi, kızı için kayıp başvurusunda bulundu. Özbizerdik, dövdüğü Melis Çakır’ın şikâyetini geri almasının ardından savcılığa giderek ifade vermiş ve serbest kalmıştı. Melis Çakır’ın annesi Zehra O., şöyle konuştu:

“Onur dün yine aradı, ‘Bak yine paraladım parçaladım’ dedi. Sonra kızım aldı, ‘Anne kurtar beni, öldürüyor beni, ölüyorum anne’ dedi. Hemen aldılar elinden telefonu. Tekrar aradım açmadı. Kızımı bulamıyorum. Öldürecek kızımı. ‘Annemi öldürdüler ben de onu öldüreceğim’ demişti.”

Zehra O., “Yakasını bırakmıyor kızımın. Beni 2.5 ay boyunca günde 50 kere aradığı için ruh tahlilini yapabilirim. Onun tedavi olabileceğini bile sanmıyorum” dedi. Kızının şikâyetini geri çekmesiyle ilgili olarak ise “Şikâyeti geri aldıran avukatı tanımıyoruz. Kızımın ‘Sevgilim vardı, ondan kıskandı. Ben hak ettim dayağı’ dediğine inanmıyorum, Kızım öyle bir şey demez. Bir anne olarak yemin ederim o ifadeyi kızım vermedi. Kızım kaçırıldı. Gece gündüz ölüsü gelecek bana diye düşünüyorum, Ciğeri yanan bir anne olarak söylüyorum bunu. Cumhurbaşkanı’ndan, Aile Bakanı’ndan yardım istiyorum, yalvarıyorum onlara. Bu şahsın elinden kızımı kurtarsınlar” dedi.

Haberin Devamı

Kaynak: Habertürk

Yazarlar