Geri Dön

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Çağatay Ulusoy'dan, Melisa Aslı Pamuk tercihi...

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Çağatay Ulusoy'dan, Melisa Aslı Pamuk tercihi...Son zamanlarda adı en çok arananlar listesinde Melisa Aslı Pamuk'un. İşte merak edilen Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir sorularının cevapları...

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Çağatay Ulusoy'dan, Melisa Aslı Pamuk tercihi...

Melisa Aslı Pamuk güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla ilgi görmeye devam ediyor. Güzel fiziğiyle ön planda olan Melisa Aslı Pamuk kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Melisa Aslı Pamuk hakkında merak edilen her şey...

ÇAĞATAY'IN YENİ GÖZDESİ...

Takvim'in haberine göre Ulusoy'un partneri olacak isim için arayışlar devam ederken ünlü oyuncunun da bu süreçte devreye girdiği öğrenildi. Yapımcıların Melisa Aslı Pamuk'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Güzel oyuncunun dizide yer almasına sıcak bakan Ulusoy'un yapımcıya "Benim favorim Melisa Aslı Pamuk" dediği öğrenildi.

Osmanlı ve Türk efsanelerinden esinlenen bir kahramanlık hikayesinin anlatılacağı dizi için Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun da adı geçiyor.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk (d. 14 Nisan 1991, Haarlem) Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve model.

Hayatı ve kariyeri

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Melisa Aslı Pamuk kimdir Çağatay Ulusoydan, Melisa Aslı Pamuk tercihi...

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Filmografi

Hollanda 2004 Dat zit wel snor Hayal Başrol oyuncusu, Sinema filmi
Türkiye 2012 G.D.O. KaraKedi Elmas Yardımcı Oyuncu, Sinema filmi
Türkiye 2012-2013 Yer Gök Aşk Sevda Başrol Oyuncusu, Kanal: FOX TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014 Kurt Seyit ve Şura Ayşe Başrol Oyuncusu, Kanal: Star TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014 Her Sevda Bir Veda Azade Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014-2015 Ulan İstanbul Zeynep Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi , Kanal D
Türkiye 2015-2017 Kara Sevda Asu Kozcuoğlu Televizyon dizisi , Star TV

Melisa Aslı Pamuk kimdir Çağatay Ulusoydan, Melisa Aslı Pamuk tercihi...

Ödülleri

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 2016, Yıldızı Parlayanlar Kara Sevda (dizi)
Ayaklı Gazete Ödülleri, 2017, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Kara Sevda (dizi), Asu KozcuoğluÖdülleri

Ankara'da intikam cinayetiAnkara'nın Keçiören ilçesinde daha önce akrabalarını silahla yaralayan kişiden intikam almak isteyen cinayet zanlısı, husumetli olduğu kişiyi yol kenarında pusu kurarak tabancayla öldürdü. Cinayeti işleyen şüpheli olay yerinden kaçtı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet