Gündem 'Milletimizin verdiği kararın başımızın üzerinde yeri var'

'Milletimizin verdiği kararın başımızın üzerinde yeri var'

31.03.2024 - 23:25 | Son Güncellenme:

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, seçim sonuçlarını takip ettiği il binası çıkışında konuştu. Siyasetin uzun soluklu bir yolculuk olduğunu ve yürümeye devam edeceğini söyleyen Tütüncü, “Biz her zaman milletimizin verdiği kararın başımızın üzerinde yeri var dedik" dedi.

Milletimizin verdiği kararın başımızın üzerinde yeri var

Bugün gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde sonuçlar belli olmaya başladı. AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü de seçim sonuçlarını AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda takip etti. İl başkanlığı önünde az sayıda kişi seçim sonuçlarını kurulan ekranlardan takip etti. Sessizliğin hakim olduğu il binasında bekleyiş sürerken Tütüncü il binasından çıkış yaptı.

Haberin Devamı

Bina önünde bulunan kişiler tarafından alkışlarla karşılanan Tütüncü, gazetecilere açıklamada bulundu. Hakan Tütüncü, “Seçim sonuçlarını takip ediyoruz. Biz her zaman milletimizin verdiği kararın başımızın üzerinde yeri var dedik. Ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlı neticeler olsun. Elimizden gelen her şeyi yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Siyaset uzun soluklu bir yolculuk, yürümeye devam edeceğiz" dedi. Açıklamasının ardından Tütüncü aracına binerek il binasından ayrıldı.

Diğer yandan, oy seçim tutanaklarının ve oyların yer aldığı torbalar ilerleyen saatlere kadar il seçim kuruluna gedtirildi.