Gündem Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

30.11.2018 - 14:31 | Son Güncellenme:

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları açıklandı. 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek olan Milli Piyango Yılbaşı çekilişi için biletler satışa çıkarıldı. Peki milyonlarca vatandaşın hayalini süsleyen Milli Piyango 2018 yılbaşı biletleri kaç liradan satılıyor?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar

Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa çıkarıldı. Biletlerin satışa çıkarılmasının ardından birçok şans oyunu bayisinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Bu yıl gerçekleştirilecek Yılbaşı çekilişinde verilecek büyük ikramiye fiyatı da geçen yıla oranla 10 milyon TL daha arttı ve 70 milyon TL olarak belirlendi. Peki Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar?

Haberin Devamı

YILBAŞI BİLETLERİ NE KADAR?

Milli Piyango'nun bu çekiliş kapsamında ödeyeceği toplam ikramiye tutarı 390 milyon 910 bin lira olacak. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılacak. Yılbaşı özel çekiliş biletleri, bugünden itibaren piyasada yer alacak.

SEYYAR SATICILARIN DIŞINDA MAKİNELERDEN DE TEMİN EDİLEBİLECEK

Vatandaşlar yılbaşı özel çekilişinde, seyyar ve sabit bayilerden geleneksel olarak basılı Milli Piyango biletlerini alabilecekleri gibi, yurt çapında sayıları 5 bini bulan sayısal oyun bayilerindeki makinelerden de yeni nesil biletlerini temin edebilecek.

BÜYÜK İKRAMİYE 70 MİLYON LİRA

31 Aralık'ta yapılacak yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek.