Gündem Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'a damgasını vurdu - İzle

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'a damgasını vurdu - İzle

16.09.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim All Star'ın en büyük sürprizi Nazlı Hamarat'ın yarışmaya dahil olması oldu. Nazlı Hamarat tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Peki Nazlı Hamarat kimdir? İşte Benim Stilim All Star'da Nazlı Hamarat'ın yaşadıkları..

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Stara damgasını vurdu - İzle

İşte Benim Stilim All star hafta içi her gün ve Cumartesi akşamı eleme gecesi ile ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonda birincilik için yarışacak isim herkesi şaşkına çevirdi. Kocasını kaybeden ve aldığı tepkilere rağmen yarışmaya katılan Hamarat yarışmada neler yaşayacak merak konusu..

İşte Benim Stilim 7 Eylül Pazartesi sabahı yayınlanan bölümünde Nazlı Hamarat, yarışmacı olarak geri döndü. Giyim tarzı ve zenginliği ile İşte Benim Stilim'e damga vuran isim Nazlı Hamarat yarışmaya katılarak herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden Hamarat stüdyoda yaşadıkları ile ilgili detaylar anlatınca gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Nazlı Hamarat'ın İşte Benim All Star'da yaşadıkları..

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

Marmara sinemasının sahibinin kızı olan Nazlı Hamarat 1988 doğumludur. Nazlı Hamarat daha önce kocası hakkında pek çok haber ile gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldü. Emir Şaşmaz'ın ölüm haberini veren isim erol köse oldu. Erol Köse, Şaşmaz'ın Ukrayna'da karanlık işlere girdiğini pırlanta kaçakçılığı ve eskort kadın ticareti nedeni ile öldürüldüğünü söyledi. Erol Köse'nin bu haberi vermesinin ardından Nazlı Hamarat kocasının öldürüldüğünü doğruladı.