Gündem Ne Olur Ayrılalım dizisinin konusu ne olacak?

Ne Olur Ayrılalım dizisinin konusu ne olacak?

29.05.2016 - 15:44 | Son Güncellenme:

Osman Sınav'ın ekranlara döneceği dizi Ne Olur Ayrılalım dizisinin konusu oldukça merak ediliyor. Peki Ne Olur Ayrılalım dizisinde hangi oyuncular rol alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ne Olur Ayrılalım dizisinin detayları...

Ne Olur Ayrılalım dizisinin konusu ne olacak

Yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen Ne Olur Ayrılalım dizisi yine bir romantik komedi uyarlaması olacak. Dizinin ismi Ne Olur Ayrılalım. Dizinin cast çalışmaları bile başlamış. Dizinin yapımcısı Osman Sınav yeni sezon için kolları sıvadı durumda.

Başrollerini Jessica Alba ve Dane Cook’un oynadığı 2007 senesinde çekilmiş olan , “Good Luck Chuck” filminden esinlenerek yayınlanacak yeni dizi Ne Olur Ayrılalım Dizisinin yayın tarihi ve kanalı henüz belli değildir.

NE OLUR AYRILALIM KONUSU


Dizinin yabancı temasındaki konusu şöyleydi; birkaç arkadaş bir akşam şişe çevirmece oynadıkları gece başrol oyuncusu bir kızın lanetine uğrar ve artık birlikte olduğu her kız daha sonra tanıştığı ilk erkekle evlenir. Bir gün Charlie bir kadına aşık olur ve artık onunla birlikte olabilmek için bu laneti kaldırmak için çabalayacaktır.