Gündem Nergis Kumbasar kimdir? İşte biyografisi

Nergis Kumbasar kimdir? İşte biyografisi

31.12.2016 - 15:11 | Son Güncellenme:

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye yarışması yeni yıla sürpriz ünlü konukları ile giriyor. Kiralık Aşk'ın Neriman İplikçi'si Nergis Kumbasar, ekranların sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'ye konuk oluyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümüne katılacak olan Nergis Kumbasar, hangi şarkıyı seslendireceği şimdiden merak konusu oldu.  Peki Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar kimdir İşte biyografisi

O Ses Türkiye yarışması, 31 Aralık 2017 Cumartesi günü yılbaşı özel bölümü ile ekranlara gelecek. Yarışmanın yılbaşı bölümünde yarışacak ünlü isim Nergis Kumbasar, jüri karşısında performansını sergileyecek. Jürisinde Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan-Hakan Özoğuz’un yer aldığ 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümüne katılacak ünlü oyuncu Nergis Kumbasar kimdir?

Haberin Devamı

NERGİS KUMBASAR KİMDİR?

25 Mayıs 1963 Ankara doğumludur. Aslen Rizeli olan bir babanın kızıdır. Babası profesör doktor olan bir iç hastalıkları uzmanıdır. Kendisinin kendinden yaşça küçük bir erkek kardeşi vardır. Babasının bir spikerle yaptığı evlilikten bir oğlu daha olmuştur. Nergis Kumbasar, babasının mesleki çalışmaları sebebiyle anaokulunu ABD’de okumuştur. Daha sonra TED Koleji'nde eğitimine devam etmiştir.

KARİYERİ

Annesi tarafından mankenlik ve zarafet okuluna gönderilmiştir. Üniversite eğitimini almak üzere Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne başlamış fakat yarıda bırakmış, İstanbul’da mankenlik yapmaya başlamıştır. Bu dönemde çeşitli reklâm filmlerinde oynamıştır. Televizyon dizilerine ilk olarak 1985 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Dokuzuncu Hariciye Koğuşu’ adlı dizideki ‘Nüzhet’ karakteriyle adım atmıştır.
Sanatçı 1989 yılında ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile hayatını birleştirmiş bu evlilikten Yasmin adında bir kızları olmuştur. Oyuncu günümüzde ise Star TV’de ‘Kiralık Aşk’ dizisinde Neriman İplikçi karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

YER ALDIĞI BAZI PROJELER

Sevmek ve Ölmek Zamanı (1989) - Aysun
Muhteris Ruhlar (2002) - Rüstem'in kuzeni
Neva (2013)
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (1985) - Nüzhet
Eyvah Kızım Büyüdü (2000) - Berna
Tam Pansiyon (2004) - Şermin
Çapkın (2005) - Kevser
Acemi Cadı (2006) - Melda
Papatyam (2009-11) - Semiha
Kiralık Aşk (2015-16) - Neriman İplikçi
Lipton (2016)
Signal (2016)