Gündem Atiye nerede çekiliyor? Atiye dizisi hakkında merak edilenler...

Atiye nerede çekiliyor? Atiye dizisi hakkında merak edilenler...

29.12.2019 - 16:19 | Son Güncellenme:

Atiye dizisi 27 Aralık 2019 Cuma günü Netflix üzerinden yayınlandı. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrolünde olduğu Atiye dizisi yayınlandığın günden bu yana büyük ilgi görüyor. Atiye dizisini izleyenler, Atiye nerede çekiliyor? Atiye konusu nedir? Atiye simgesinin anlamı ne oluyor? sorularına cevap arıyor. İşte Atiye dizisi hakkında merak edilenler...

Atiye nerede çekiliyor Atiye dizisi hakkında merak edilenler...

Netflix üzerinden yayınlanan Atiye ilk sezonuyla çok konuşuldu. İlk sezonu toplam sekiz bölümden oluşan Atiye dizisi hakkında sosyal medyada olukça yorum yapılıyor. Atiye dizisini izleyenlerin kafalarında oluşan soru işaretlerinden biri de Atiye dizisi nerede çekiliyor? Atiye konusu nedir? Atiye simgesinin anlamı ne oluyor? İşte ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran Atiye dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Haberin Devamı

ATİYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Atiye dizisinde çekim yerleri oldukça dikkat çekiyor. Şehirden uzak dağ tepelerinde yaşanan sahneler, zaman zaman mağara içlerinde de çekiliyor. Atiye sahneleri böyle oldukça izleyenler, Atiye nerede çekiliyor sorusunu yöneltiyor.

Atiye dizisinin çekimleri Göbeklitepe'de gerçekleştirilmektedir.

ATİYE KONUSU NEDİR?

Atiye'nin başrolünde bulunan Beren Saat, dizide Atiye karakterini canlandırıyor. Ailesi ve sevgilisiyle mutlu bir yaşamı sürdüren Atiye, karşılaştığı olaylar sonrasında annesi ve sevgilisiyle arası bozuluyor. Ailesinin zoruyla psikiyatri ile görüşen Atiye'ye şizeofreni teşhisi konuluyor. Atiye bu teşhise zaman zaman aldırmıyor çünkü kimsenin görmediği şeyleri kendi öyle gerçek gibi görüyor ki. İzleyenlerinde kafası karışıyor. Ressam olan Atiye çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkaracak.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Başrollerini Beren Saat, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Netflix'in ikinci Türki dizisi 'Atiye', geçtiğimiz gün yayınlanan ilk sezonuyla bomba etkisi yarattı. 'Atiye’nin ilk sezonu platformdaki yerini alır almaz Türkiye’de birçok kişi tarafından izlendi. İzleyiciler yorumlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Herkes dizinin ne kadar akıcı olduğundan bahsederken,oyuncuların performanslarına da övgü dolu sözler geldi. İşte o yorumlardan bazıları: