Gündem Kızı bacanağının oğlu ile nişanlanmıştı! Yüzük atma olayı kanlı bitti

Kızı bacanağının oğlu ile nişanlanmıştı! Yüzük atma olayı kanlı bitti

29.08.2023 - 10:55 | Son Güncellenme:

Elazığ’da nişan atma olayı sonrası çıkan kavgada, kız babası boynuna ve bileğine aldığı bıçak darbeleri ile hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Olay, gece saatlerinde Palu ilçesi Kalekent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ercan Yetiş, kızını bacanağının oğluna verdi. Bir süre sonra Yetiş’ın kızı, nişanı attı. Olayın ardından evin önüne gelen bacanağı ve oğulları, Yetiş’i konuşmak için aşağı çağırdı. Bir süre sonra yaşanan tartışma kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı

Kavgada Y.K., sallama diye tabir edilen bıçak ile Yetiş’i boynundan ve bileğinden yaraladı. Ardından havaya ateş açan şahıslar olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 Ağır yaralanan ve Palu Devlet Hastanesine kaldırılan Ercan Yetiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

DÜĞÜN SONRASI İKİ AİLE ARASINDA KAVGA!

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesinde Ahmet Yesevi Mahallesi Kanber Sokak’ta yer alan Zirvekent Sitesi’nde meydana geldi. İddialara göre, aralarında husumet bulunan iki aile arasında düğün sonrası, bir gencin karşı taraf tarafından dövülmesinin sonrası kavga çıktı. Darp edilen şahıs, olay yerinde daha önceden tanıdığı bir muhtarın silahını alarak husumetli aile üyelerinin üzerine ateş etti. Olayda bir kadın bacağından yaralandı.

Haberin Devamı

 

Silahı ateşlediği iddia edilen kişi ile yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından silahı ateşleyen şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.