Gündem No: 309 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

29.09.2016 - 07:45 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi No: 309 düzn akşam ekrana gelen son bölüm ardından 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi No: 309 yeni bölümde Onur ve Lale arasında romantik anlar yalanacak. No: 309 16. yeni bölüm ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanacak.

No: 309 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

No: 309'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Doktor Onur ve Pelinsu'nun çabaları işe yarayınca Onur ile Lale'nin arası açılır. Ancak aileler araya girince herşey yoluna girmeye başlar.

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ailelerin araya girmesi ile birlikte tekrardan barışan çiftin samimi anları ise izleyenleri şimdiden heyecanlandırmışa benziyor. No: 309 16. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

NO: 309 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

No: 309 son bölümünde, Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..

Haberin Devamı

No:309 Genel Hikayesi

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..