Gündem No: 309 19. bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

No: 309 19. bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

23.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

No: 309 dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Merakla beklenen No: 309 19. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide, Onur ve Lale arasında yaşanan romantik anlar sürpriz gelişmelere sahne olacak. Nefes kesen sahneleriyle No: 309 19. bölüm tüm detayları haberimizde...

No: 309 19. bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Çarşamba günleri ekrana gelen ve severek izlenen dizilerden No: 309 yine heyecanlı bir bölüm ile geliyor. Onur ile Lale evlenmeye karar veriyor. Bu durum karşısında Pelinsu'nun ne tepki vereceği merak ediliyor. No: 309'un yeni bölümünde Onur'un annesi Pelinsu ile neler konuşuyor. Tüm bunlar ve daha fazlası No: 309 19. bölüm fragmanında izlenebilir.

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı gibi başarılı isimler rol aldığı No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

NO: 309 YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar.

NO: 309 19. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.

NO: 309 KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.