Gündem No: 309 9. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne! - İzle

No: 309 9. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne! - İzle

10.08.2016 - 14:56 | Son Güncellenme:

FOX'ta ekrana gelen NO: 309 dizisi yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bu akşam ekrana gelecek olan No: 309 9. bölüm fragmanı günler öncesinde izleyiciyle buluştu. Dizide, Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alış verişte alır. İşte No: 309 9. bölümü ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

No: 309 9. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

No: 309 dizisinde heyecan dorukta! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi No: 309 9. bölüm fragmanında Onur ve Lale arasında neler yaşanacak? Yarın akşam ekrana gelecek olan No: 309 9. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

Fox TV'nin Çarşamba günleri yayınlanan dizisi No 309 yaz dizisi olarak başlamasına rağmen büyük beğeni kazandı ve hayranları giderek artıyor. Bebeklerinin erkek olduğunu öğrenen Onur ve Lale hemen alışverişe başlar. İkili arasında süren iddayı Onur kazanmıştır ve Lale'den ilginç bir istekte bulunacaktır.

NO: 309 9. BÖLÜM ÖZETİ

Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alış verişte alır. İkisi de şimdiden bebekleriyle ilgili hayal kurmaya başlamıştır bile. İddiayı kazanan Onur’un isteği Lale’yi şaşırtacaktır. Bebeğin erkek olacağı iki ailede de sevinç yaratır. Özellikle, Yıldız çok mutludur. Pelinsu ise Onur’la baş başa kalmanın ve onu etkilemenin yollarını aramaktadır.. Düğüne az bir zaman kalmıştır, Onur ve Lale hazırlıklarla ilgilenmektedir.

Haberin Devamı
NO: 309 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Pelinsu'nun yeni planı ne?

Daha önce Onur ile başbaşa kalan Pelinsu, Lale ile Onur arasında soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. İkisini birlikte gören Lale ise Onur'a olan duygularını tekrar sorgulamış ve birbirlerinden uzaklaşmışlardı. Fakat araları tekrar düzelen bu ikili için Pelinsu yeni planlar hazırlmaktadır. No 309 9. bölüm de Pelinsu'nun yeni planları da orataya çıkacaktır.

Onur'un eski nişanlısı Pelinsu ise Onur ile tekrar birlikte olmaya hayali ile yeni planlar hazırlamaktadır. Pelinsu'nun planları ikilinin arasını bozacak mıdır? Düğüne çok az bir zaman kaldığı için hazırlıklarla uğraşan çift aynı zamanda Pelinsu ile de uğraşacaktır.

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Haberin Devamı

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR