Gündem No: 309 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!- İzle

No: 309 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!- İzle

04.08.2016 - 12:04 | Son Güncellenme:

No: 309 yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta, Leyla ve Onur'un bebeği kız mı yoksa erkek mi? belli olacak. İşte No: 309 9. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

No: 309 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

No: 309 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen No: 309 dün akşam ekrana gelen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Onur ve Leyla'nın bebeğinin cinsiyeti erkek oldu! İşte No: 309 9. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekrana gelmeye başladığı ilk günden itibaren izleyenleri ekrana kilitleyen No: 309 dizisinde bu hafta romantik sahnelerin yanı sıra komik anlar yaşandı. Onur ve Lale arasında çocuğun cinsiyeti ile ilgili atışmalar yaşanırken ikili kendini bir anda romantik bir aşk çemberinin içinde bulacak. No: 309 8. bölümde Lale'nin istekleri doğrultusunda bebeğin cinsiyetini tahmin etmeye çalışan aile bireylerinin durumu izleyenleri ekrana kilitleyecek.

No: 309 8. yeni bölüm ile izleyicileri ekrana kitledi. No: 309 8. bölümde Lale ve Onur'un bebeklerinin cinsiyeti belli mi oluyor? Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta yayınlandı.

Haberin Devamı

NO: 309 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli olacaktır.. Lale ve Onur iddiaya girerler.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi.Toplam 3 kardeştirler.Bir tane abisi bir tanede ablası bulunmaktadır.O daha küçükken annesi ile babası ayrılmışlardır ve bu sebeble İstanbul’a göç etmişlerdir.İstanbul’da annesi, ablası beraber yaşamışlardır.Ablası büyük fedekarlık sağlayarak çalışmış ve onun okumasında büyük bir paya sahip olmuştur.Dansa olan ilgisi sebebinle Dans Kursuna katılmış ve 1-2 yıl kadar dans etmiştir.Daha sonra Okulu bırakmış ve Akşam Lisesine devam edip mezuniyetini almıştır.Bengü dans kadrosundan ayrılınca Efes Kızları ile dans imkanı buldu.Ünlü oyuncunun boyu 1.70’dir.

No: 309 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

Oyunculuğa Reklam filmlerinde oynayarak başladı.2009 tarihinde Mustafa Sandal’ın iki tane şarkısını çektiği kipte dansçı olarak oynamıştır.2012 tarihinde Pegasus reklamında oynadı.2013 tarihinde Blue Jean Dergisi takviminde kendine yer edindi.Lise okuduğu sıralarda özel olarak 3 ay kadar dans dersi aldı. Liseyi bitirdikten sonra 2 yıl özel olarak Şahika Tekand’da tiyatro konusunda eğitim almıştır.İlk defa dizide oynaması 2013 tarihinde gerçekleşti.Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide oynamıştır.Sana Bir Sır Vereceğim Aylin karakterini canlandırmıştır.Daha sonra 2014 tarihinde Kurt Seyit ve Şura isimli diziye Alya karakterinle giriş yapmıştır.

Haberin Devamı

Ünlü Oyuncu 2014 tarihinde Tut Sözünü isimli sinema filminde rol almıştır ardından yine aynı yıl Kaçak Gelinler isimli dizide oynadı.Dizide Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram gibi oyuncularla beraber oynadı.

Oynadığı Film ve Diziler

2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2014 – Tut Sözünü
2014 – Kaçak Gelinler
2015 – Çilek Kokusu Aslı
2016-No:309 Lale