Gündem No: 309 dizisinde 14. yeni bölüm fragmanı heyecanı başladı!

No: 309 dizisinde 14. yeni bölüm fragmanı heyecanı başladı!

10.09.2016 - 08:26 | Son Güncellenme:

No: 309 nefes kesen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Yayınlanan son bölüm ardından No: 309 14. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki No: 309 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar...

No: 309 dizisinde 14. yeni bölüm fragmanı heyecanı başladı

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi No: 309 yeni bölüm ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Sempatik dizide işler karıştı. Bol kahkahalı geçen yeni bölüm sonrası 14. yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta yayınlanmaya devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen olan No: 309 13. son bölümde romantik sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NO: 309 14. BÖLÜM FRAGMANI

No: 309 yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Beklenen büyük gün gelmiştir. İki aile de heyecanlıdır. Öpücüğün etkisi Lale de ve Onur da kendini göstermeye başlamıştır. Bu öpücük aynı zamanda Onur’un bazı kararlar almasına sebep olacaktır. Düğün öncesi Onur’un Lale’ye bir sürpriz vardır. Lale evleneceği için, kendini ilk defa mutlu hissetmektedir. Bu arada erkek tarafı boş durmaz, Onur’a bekarlığa veda partisi düzenler. Onur’a sürpriz hazırlanan bu geceden, Lale de nasibini alacaktır.

Haberin Devamı

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR