Gündem No: 309 dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! - İzle

No: 309 dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! - İzle

25.07.2016 - 08:36 | Son Güncellenme:

No: 309 yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen No: 309 dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen No: 309 dizisi yeni bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Ayrıntıları ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

No: 309 dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat'ın oturduğu, FOX Tv'nin sevilen dizisi No: 309 7. bölümü ile geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı ekrana gelmesi beklenirken yaşanan askeri darbe girişimi nedeniyle ertelendiği açıklandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen No: 309 dizisi 7. bölüm 1. ve 2 fragmanı yayınlandı. Bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelecek olan No: 309 dizisi yeni bölüm tüm detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 27 Temmuz 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

No: 309 dizisinde evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

NO: 309 7. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 yeni bölümünde, Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir? sorusu No: 309 7. bölümünde yanıt bulacak.

NO: 309 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI



NO: 309 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI



NO: 309 SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Lale, Pelinsu' yla konuştuktan sonra Onur'dan ayrılması ortalığı iyice karıştırdı. Lale'nin Onur'a onu terk ettiğini söylemesi iki aileyi de harekete geçirdi. Her iki ailede Lale ve Onur'u bir araya getirmek için elinden gelen her şeyi yaptılar. No: 309 son bölümde Lale ve Onur'un ailesi bir araya gelerek plan yapıp ikiliyi tekrar bir araya getirmek için büyük bir çaba sarf ettiler. Lale ve Onur ikilisi birbirlerinden habersiz bir araya gelince şok oldular. Aileler Lale ve Onur'un tekrar bir araya gelmesini istediler. Bu sebepten ötürü ikili beraber vakit geçirmek zorunda kaldılar..

Haberin Devamı

NO: 309 KONUSU

Dedesi Ahmet Bey'in vasiyeti açıklandığında torunları Erol ve Onur'u bir sürpriz bekliyordur. Vasiyete göre, evlenip ilk çocuk sahibi olan torun şirketlerin %51 hissesini ve 600 milyon liralık mirası alacaktır. Fakat Onur'un ne evlenmeye ne de bir çocuk sahibi olmaya niyeti vardır. Annesi ise çoktan Onur adına plan yapmaya başlamıştır. Hemen oğluna bir randevu ayarlamıştır.Tarih öğretmenliğinden mezun olan Lale ise annesiyle çiçekçide çalışmaktadır. Bir tesadüf sonucu Lale ve Onur'un hayatları kesişir ve onları içlerinden çıkamayacakları bir duruma sokar.

Haberin Devamı

Gold Film'den Şenay Abacı'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristleri ile bir dönemin çok sevilen dizilerinden olan Çilek Kokusu dizisinin başarılı senaristleri Banu ve Aslı Zengin. Geçtiğimiz yıl yine bir yaz dizisi olarak yayınlanan Çilek Kokusu, büyük bir başarı yakalayarak geçen yazın en çok izlenen dizileri arasında yer almıştı. No: 309'un ilk 6 bölümdeki başarısına bakarak, Aslı ve Banu Zengin'in senaristliğini üstlendiği bu dizide de yine büyük bir başarı yakalamaları kaçınılmaz görülüyor.

NO: 309 DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi.Toplam 3 kardeştirler.Bir tane abisi bir tanede ablası bulunmaktadır.O daha küçükken annesi ile babası ayrılmışlardır ve bu sebeble İstanbul’a göç etmişlerdir.İstanbul’da annesi, ablası beraber yaşamışlardır.Ablası büyük fedekarlık sağlayarak çalışmış ve onun okumasında büyük bir paya sahip olmuştur.Dansa olan ilgisi sebebinle Dans Kursuna katılmış ve 1-2 yıl kadar dans etmiştir.Daha sonra Okulu bırakmış ve Akşam Lisesine devam edip mezuniyetini almıştır.Bengü dans kadrosundan ayrılınca Efes Kızları ile dans imkanı buldu.Ünlü oyuncunun boyu 1.70’dir.

Haberin Devamı

Oyunculuğa Reklam filmlerinde oynayarak başladı.2009 tarihinde Mustafa Sandal’ın iki tane şarkısını çektiği kipte dansçı olarak oynamıştır.2012 tarihinde Pegasus reklamında oynadı.2013 tarihinde Blue Jean Dergisi takviminde kendine yer edindi.Lise okuduğu sıralarda özel olarak 3 ay kadar dans dersi aldı.

Liseyi bitirdikten sonra 2 yıl özel olarak Şahika Tekand’da tiyatro konusunda eğitim almıştır.İlk defa dizide oynaması 2013 tarihinde gerçekleşti.Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide oynamıştır.Sana Bir Sır Vereceğim Aylin karakterini canlandırmıştır.Daha sonra 2014 tarihinde Kurt Seyit ve Şura isimli diziye Alya karakterinle giriş yapmıştır.

Ünlü Oyuncu 2014 tarihinde Tut Sözünü isimli sinema filminde rol almıştır ardından yine aynı yıl Kaçak Gelinler isimli dizide oynadı.Dizide Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram gibi oyuncularla beraber oynadı.

Haberin Devamı

Oynadığı Film ve Diziler

2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2014 – Tut Sözünü
2014 – Kaçak Gelinler
2015 – Çilek Kokusu Aslı

NO: 309 DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı (d. 27 Ekim 1986, Konya), Türk oyuncu ve manken. 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.

Küçük Sırlar (Karakter) "Aras" karakteri, Adını Feriha Koydum (Model-Konuk Oyuncu) yapımlarında dizi oyunculuğu deneyimleri; Uyan Uyan Gazi Kemal (Şamdan Mehmet, Doktor Zeki ve Rasuhi karakterleri) (2010-2011) ve Tetikçi (Delikanlı - Başrol)(2011-2012) gibi tiyatro deneyimleri olmuştur. Tepebaşı Tiyatrosunda Ferdi Merter'in yazıp yönettiği "Tetikçi" isimli oyunda 6 kez başrol olarak sahne alan Palalı, tiyatro oyunlarına ara vermiştir. Ayrıca ATV' de yayınlanmakta olan "Hayat Devam Ediyor" adlı diziye 17 Şubat 2012 tarihli 14. Bölüm itibariyle katılan Palalı; oyunculuk başarısını kendi sesiyle canlandırdığı "Giray" karakteri ile de sürdürmüştür.

Bu diziden birinci sezon finali olan 32. Bölüm itibariyle ayrılmış olan Palalı, 2012-2013 sezonu için başrollerini Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Tardu Flordun ile paylaşacağı, Adam Film tarafından ATV için hazırlanan "Son Yaz - Balkanlar 1912" adlı dizi ile anlaşma sağlamıştır. Anılan dizinin ismi daha sonra ATV tarafından "Son Yaz" olarak değiştirilmiş ve 1. bölüm 25 Eylül 2012 Salı günü yayınlanmıştır.

Daha sonra MinT Yapım ile anlaşma sağlayan Furkan Palalı, Show TV için hazırlanan "Aşk Emek İster" isimli dizide Ekin Türkmen ve Müge Boz ile birlikte başrol olarak yer almış ve dizinin ilk bölümü 14 Nisan 2013 Pazar günü Show TV'de yayınlanmıştır. Yayını halen devam eden dizide işlenen konu şöyledir: "Varlıklı bir ailenin iyi eğitim almış, en iyi okullarda okumuş, en güzel otomobillere binmiş oğlu, okulunu bitirip yurda döner. Holdingde bir oda beklerken babası onu, “İşi en alttan öğreneceksin” deyip fabrikasında işe başlatır... Kimliği gizli tutulan genç veliaht, hayatının aşkını bu fabrikada bulur."
Palalı Osman Sınav'ın yönettiği ve TRT 1'de yayınlanan Kızılelma dizisinde MİT elemanı Murad Altay'ı canlandırmıştır. Dizi 2014 yılının Ocak ayında vizyona girmiş ve 23 Ekim 2014 tarihinde yayınlanan 28. bölümü ile ekranlara veda etmiştir.