Gündem Nolur Ayrılalım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Nolur Ayrılalım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

12.08.2016 - 11:29 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Nolur Ayrılalım 5. bölüm'de Ulaş ve Azize aşkı son mu bulacak? Nolur Ayrılalım yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Nolur Ayrılalım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Ekranların yeni dizisi Nolur Ayrılalım 5. bölüm fragmanı ile Cuma akşamları ekrana geliyor. Yayınlanmaya başladığı ilkk günden bu yana izleyenleri ekrana kilitleyen Nolur Ayrılalım 5. yeni bölümü ile 12 Ağustos Cuma akşamı saat 20:00'da Fox Tv ekranında...

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım'dan yeni bölüm ipuçları!

Cuma günü yeni bölümü yayınlanacak olan Nolur Ayrılalım'da işler kızışıyor.

Ulaş, Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünüyor. Yıllar sonra hayatının kadınını bulduğunu ve o kadın tarafından yara aldığı için daha da hırslanıyor. yapacağı tek şey Azize'yi terk etmek ama bunu gerçekten yapabilecek mi?

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM FRAGMANI

Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’ta!

Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumda çünkü tüm plan çökmek üzere! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmeli, ama nasıl? Yeni bölümde Azize'nin azmini görebilecek miyiz dersiniz. :)

Yusuf ve Temmuz arasındaki iş ilişkisi de günden güne şiddetini arttırıyor. Temmuz işi bırakmaya karar verse de Yusuf onu bırakmıyor. Bırakmamasının sebebi ise yeni bölümde anlaşılıyor.

Haberin Devamı

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Nolur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de FOX'ta!

NOLUR AYRILALIM GENEL HİKAYE

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor.

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.
Eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” Cuma akşamları FOX’ta!

NOLUR AYRILALIM KÜNYE

Türü: Romantik Komedi
Yapım Şirketi: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Görüntü Yönetmeni: Bertan Özer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz-Nehir Erdem
Yazım Grubu: Ayşe Ferda Eryılmaz, Sedef Bodur, Ayberk Çınar, Ceylan Güleç
Müzik: Yıldıray Gürgen