Gündem Nur Yerlitaş bu hafta 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oluyor

Nur Yerlitaş bu hafta 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oluyor

20.04.2017 - 11:07 | Son Güncellenme:

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Nur Yerlitaş. Ekranların Nurella'sı Cuma akşamı Hülya Avşar'a bilinmeyenlerini anlatacak. Sürpriz açıklamlarda bulunacak olan Nur Yerlitaş'ın anlattıkları Hülya Avşar'ı da şaşırtacak.

Nur Yerlitaş bu hafta Bir Hülya Avşar Sohbetine konuk oluyor

Nur Yerlitaş, Hülya Avşar’a “Ekranların Nurella’sı” hakkında bilinmeyenleri anlattı. STAR TV'nin yeni fenomeni Hülya Avşar, Cuma akşamı yayınlanacak olan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Haberin Devamı

Hülya Avşar, her hafta ağırlayacağı konuklarına herkesin beklediği soruları değil, kimsenin sormaya cesaret edemeyeceği; en çok merak edilen soruları soruyor

“Bir Hülya Avşar Sohbeti”nin bu haftaki programının konuğu ise Nur Yerlitaş.
Nur Yerlitaş eski dostu “içimdeki kadınlardan birisin” dediği Hülya Avşar’ın karşısında çok heyecanlı olduğunu itiraf ederken sanat dünyasının ünlü isimleriyle yaşadığı unutulmaz anılarını da anlattı.

Seda Sayan’ın kıyafetini parasızlıktan tamamlayamadım

“Paramız yetmedi Seda Sayan’a sadece ön tarafı taşlı elbise yapabildik, klip çekiminde Seda’ya “arkana dönme” diye bağırdım durdum. Arkasını dönse rezillik ortaya çıkacaktı”

Milano’da mağaza önünde ağladım

Yerlitaş, butik işini yaparken en büyük hayalinin atölye sahibi olmak istediğini söylerken; yıllar önce Milano’da ünlü bir mağazanın vitrininin önünde kıyafetlere bakarak ağladığını itiraf etti

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’dan Nurella’ya oyunculuk teklifi

Nur Yerlitaş, en büyük hayalinin şarkıcılık olduğunu söylerken geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’dan oyunculuk teklifi aldığını ağzından kaçırdı. “Cem beni affetsin” diyen Yerlitaş, ünlü komedyenin yaz ayında çekeceği “Arif v 216” filminden teklif aldığını söyledi. “Cem Yılmaz’a bayılırım” diyerek de oyunculuğa yeşil ışık yakmış oldu.

Nur Yerlitaş, yıllardır birlikte çalıştığı Sibel Can ve Ajda Pekkan’la ilgili neler anlattı?

Orhan Gencebay’dan albüm teklifi geldi mi?

En büyük hayali şarkıcı olmak isteyen ünlü modacı, Orhan Gencebay’dan neden çekindiğini söyledi?

Nur Yerlitaş’ın aşka bakışı nasıl? Evlenmek istiyor mu?

Ekranların Nurella’sı ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programını kaçırmayın

Yayın Günü: 21 Nisan Cuma
Yayın Saati: 23.30