Gündem Nurcan Serçe kimdir? Nurcan Serçe tutuklandı mı, kızı öldü mü?

Nurcan Serçe kimdir? Nurcan Serçe tutuklandı mı, kızı öldü mü?

06.02.2021 - 20:49 | Son Güncellenme:

Bugün son dakika haberleri arasında kan donduran bir olay gündeme geldi. Kızına acı çektiren anne Nurcan Serçe sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. Tepki çeken görüntülerde, kızına şiddet uygulayan anne, çocuğun nefessiz kalmasına sebep oluyor. Haber hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ise Nurcan Serçe kimdir? Nurcan Serçe tutuklandı mı, kızı öldü mü? sorularına cevap arıyor. İşte Nurcan Serçe olayı hakkında merak edilenler...

Nurcan Serçe kimdir Nurcan Serçe tutuklandı mı, kızı öldü mü

Günden güne artan şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez bir çocuğa şiddet uygulandı ve Türkiye ayağa kalktı. Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Nurcan Serçe'nin kızına uyguladığı şiddet görüntüleri sosyal medyayı salladı. Hem sosyal medyada, haber sitelerinde hem de televizyonda gündeme gelen Nurcan Serçe hakkında arayış başladı. Peki Nurcan Serçe kimdir? Nurcan Serçe tutuklandı mı, kızı öldü mü?

Haberin Devamı

NURCAN SERÇE KİMDİR?

Nurcan Serçe Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan bir anne. Kızına uyguladığı şiddet sonrasında gündeme geldi.

NURCAN SERÇE TUTUKLANDI MI?

Son dakika haberine göre, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kızını ölesiye döven ve sosyal medyada tepkilere neden olan Nurcan Serçe, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NURCAN SERÇE'NİN KIZI ÖLDÜ MÜ?

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Nurcan S.’nin şiddet uyguladığı kızı ile diğer iki çocuğunun devlet korumasına alınıp yurda yerleştirildiği belirtildi.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, anne hakkında adli sürecin devam etmekte olduğunu belirterek, "Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir" açıklamasını yaptı.