Gündem O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...

O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...

17.02.2020 - 12:36 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye 2020 şampiyonu ve ödülü belli oldu. O Ses Türkiye 2020 sezonu 15 Şubat Cumartesi akşamı sona erdi. Sevilen isimlerin jüride olduğu O Ses Türkiye'de kim birinci oldu? TV8 kanalının sahibi ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye canlı yayınında, O Ses Türkiye şampiyonunu açıkladı. Peki O Ses Türkiye 2020 şampiyonu kim oldu? Ödülü ne oldu? Hangi jürinin takımı kazandı?

O Ses Türkiyede kim şampiyon oldu İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...

Her yıl farklı yarışmacıların birbiriyle yarıştığı ve jüri isimlerinin birbiryle mücadele ettiği O Ses Türkiye yarışması dün akşam 2020 sezonuyla sona erdi. TV8 kanalının sahibi ve O Ses Türkiye'nin sunucusu Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye 2020 şampiyonu açıklandı. Söylenen şarkılar ve sms oylamaları sonucunda O Ses Türkiye şampiyonunun kim olduğu belirlendi.  Peki O Ses Türkiye'de kim kazandı? O Ses Türkiye 2020 şampiyonu kim oldu? İşte O Ses Türkiye'nin bu yıl kazanan jürisi ve yarışmacılar arasından birinci olan o isim...

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE 2020 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye 2020'nin final günü 15 Şubat Cumartesi günü yaşandı. Söylenen şarkılar ve sms oylaması sonucunda O Ses Türkiye birincisi belli oldu. O Ses Türkiye'nin 2020 şampiyonu Seda Sayan'ın yarışmacısı Alkan Dalgakıran oldu.

O Ses Türkiyede kim şampiyon oldu İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE?

O Ses Türkiye 2020 şampiyonuna verilecek ödül de açıklandı. Birinci olan Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye ödülü olarak Fiat Egea Hatchback Sport marka otomobilin sahibi oldu.

SEDA SAYAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Seda Sayan'ın yarışmacısı Alkan Dalgakıran şampiyon olduktan sonra, Seda Sayan gözyaşlarına hakim olamadı. 

O Ses Türkiyede kim şampiyon oldu İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...

ALKAN DALGAKIRAN KİMDİR?

O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimlerden olan Alkan Dalgakıran, sesiyle büyük beğeni topluyor. İşte, Alkan Dalgakıran hakkında merak edilenler... Aslen Yalovalı olan Alkan Dalgakıran, Bursa'da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran 'Trafik' adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan'ın takımında yer alan genç yarışmacı, sosyal medyada büyük beğeni topluyor.