Gündem ÖGG sonuçları açıklandı mı? Bugün açıklanabilir mi?

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Bugün açıklanabilir mi?

26.12.2019 - 12:57 | Son Güncellenme:

85. Özel Güvenlik Görevlisi sınavı 8 Aralık'ta gerçekleşti. Binlerce aday sınavda ter döktü. 12 Aralık günü soru ve cevaplar yayımlandı. Soru ve cevapların yayımlanması sonrası sonuçlara dair fikir edinilse de net sonuç tarihi merak ediliyor. İşte konuya dair bilgiler...

ÖGG sonuçları açıklandı mı Bugün açıklanabilir mi

 

Her yıl belirli dönemlerde ÖGG sınavları gerçekleşiyor. Son sınav 8 Aralık'ta gerçekleşti. Adayların sınav sonrası ilk araştırdığı konu soru ve cevaplar oldu. 12 Aralık'ta soru ve cevaplar yayımlanırken şimdi gözler sonuçlara çevrildi. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı sınav talimatında net tarihi geçmişti. İşte o tarih...

Haberin Devamı

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Sınav sonuçları Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın geçtiği sınav talimatına göre 27 Aralık tarihinde açıklanacak. Yalnız kurum saat konusunda açıklama yapmadı.

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

Haberin Devamı

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Adaylar, sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz sonuçlarını Başkanlığımızın “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Ayrıca Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web sitesinden de ilan edilecektir.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web sitesinde ilan edilecektir.

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvenlik@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.