Gündem 2022 OGM geçici işçi kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?

2022 OGM geçici işçi kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?

18.04.2022 - 23:39 | Son Güncellenme:

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin geçici işçi alacak. Başvurular 15 Nisan'da sona erdi. Şimdi binlerce kişi kura çekimini bekliyor. Adaylar bir bilgi almak adına "OGM kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor.

2022 OGM geçici işçi kura çekimi ne zaman OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor

OGM 5000 geçici işçi alımı başvuruları 11-15 Nisan'da gerçekleşti. Günler ilerledikçe kura çekim tarihi sabırsızlıkla bekleniyor. Şimdi gözler OGM'de ve "Kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusu artıyor.

Haberin Devamı

OGM KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi Türkiye İş Kurumu açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.