Gündem Öğretmen il dışı tayini ne zaman 2021, hangi tarihte? Öğretmen il dışı atama takvimi nedir?

Öğretmen il dışı tayini ne zaman 2021, hangi tarihte? Öğretmen il dışı atama takvimi nedir?

03.06.2021 - 15:52 | Son Güncellenme:

Öğretmen il dışı tayini ile ilgili detaylar öğretmenlerin gündeminde bulunuyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, il dışı tayinlerle ilgili açıklama yaptı. Bakan Selçuk'un açıklaması sonrasında ayrıntılar araştırılıyor. Peki öğretmenler il dışı tayini ne zaman? İşte öğretmen il dışı atama takvimi ile ilgili ayrıntılar...

Öğretmen il dışı tayini ne zaman 2021, hangi tarihte Öğretmen il dışı atama takvimi nedir

Öğretmen il dışı tayini ne zaman? sorusunun cevabı merak ediliyor. İl dışı tayin isteyen öğretmenler takvimi merak ediyorlar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir açıklama yaptı. Peki öğretmen il dışı atama takvimi nedir?

Haberin Devamı

İL DIŞI TAYİN NE ZAMAN?

Bakan Selçuk geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yaptı; "Milli Eğitim Bakanlığı, bizim kurumlarımızda görev yapan kadrolu öğretmenlerin 2021 yılı yer değiştirme işlemlerini zamanı geldiğinde yapıyor. Bu, il içi isteğe bağlı yer değiştirme, iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme ve yaz tatili mazerete ilişkin yer değiştirme olabilir. Yani üç ayrı atama söz konusu ve bunlar duyuruluyor. Temmuz ayı başından başlayarak, ağustos ayının sonuna kadar bitecek şekilde bunlar planlandı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin duyurusu da haziran ayı içerisinde yayınlanacak."

Öğretmen il dışı tayini ne zaman 2021, hangi tarihte Öğretmen il dışı atama takvimi nedir