Gündem Ölümlü Dünya filmi konusu ve başrol oyuncuları

Ölümlü Dünya filmi konusu ve başrol oyuncuları

03.07.2019 - 10:53 | Son Güncellenme:

Ölümlü Dünya filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 25 Ocak 2018 yılında vizyona giren Ölümlü Dünya filminin yönetmen koltuğunda Ali Atay yer alıyor. Film 11 hafta boyunca gösterimde kaldı. 585.145 seyirci sayısına ulaşan Ölümlü Dünya filmi toplamda 7.021.384,00 TL hasılat elde etti. Peki Ölümlü Dünya filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

Ölümlü Dünya filmi konusu ve başrol oyuncuları

Ölümlü Dünya filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2018 Ocak ayında vizyona giren film 11 hafta gösterimde kaldı ve 585.145 seyirci tarafından izlendi.

Haberin Devamı

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİ KONUSU

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oysa gerçek hiç de öyle değildir. Mermer ailesi nesilden nesile kiralık katildir ve dünya çapında etkin olan dev bir organizasyon için çalışmaktadır. Ancak organizasyonun kimi kurallarının ihmal edilmesiyle birlikte işler karışır ve ailenin kimliği açığa çıkar. Artık aile pılını pırtını toplayıp yola koyulmalı ve peşlerindeki dev örgütü atlatabilmelidir...

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Aydın Doğu Demirhan, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.