Gündem Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt seçim sonuçları | 2019 seçim sonuçları ve oy oranları

Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt seçim sonuçları | 2019 seçim sonuçları ve oy oranları

31.03.2019 - 18:47 | Son Güncellenme:

Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt yerel seçim sonuçları için gözler sandıklardan çıkacak oylarda. Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt yerel seçim sonuçları, partilerin oy oranları ve belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında.

Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt seçim sonuçları | 2019 seçim sonuçları ve oy oranları

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde milyonlarca vatandaş bugün sandık başındaydı. Büyükşehir olan illerde: Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için; Büyükşehir olmayan illerde ise: İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için oy kullanıldı.

Haberin Devamı

Peki, Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt'ta 2019 yerel seçim sonuçlarında en fazla oyu alan hangi parti olacak? 2019 Yerel seçim sonuçları, partilerin oy dağılımları, il ve ilçe belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında...

2019 ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhur İtifakı adayı AK Parti'li Dr. Mehmet Hilmi Güler kazandı.

Cumhur İttifakı'nın adayı gösterilen, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, resmi olmayan sonuçlara göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 18 Eylül 2018'de AK Parti'li Enver Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına yine AK Parti'den Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş getirilmişti. Yerel seçimlerde Mehmet Hilmi Güler aday gösterilmişti. Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin de seçimlerde ikinci oldu.

Haberin Devamı

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Giresun Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Aytekin Şenlikoğlu kazandı.

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Gümüşhane'de Belediye Başkanlığı seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Ercan Çimen kazandı.

BAYBURT BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart seçimlerinde AK Parti adayı Fatih Yumak oldu. MHP adayı Hükmü Pekmezci, Saadet Partisi adayı ise Osman Nuri Temür oldu.