GündemOtomobiller çarpıştı! Dede ve nine öldü, 3 torun yaralandı

Otomobiller çarpıştı! Dede ve nine öldü, 3 torun yaralandı

16.07.2024 - 12:45 | Son Güncellenme:

Gümüşhane’de iki otomobilin çarpıştığı kazada Veysel Yalçın (72) ile eşi Münevver Yalçın (70) hayatını kaybetti. Kazada çiftin 3 torunu ise yaralandı.

Otomobiller çarpıştı Dede ve nine öldü, 3 torun yaralandı

Kaza, sabah saatlerinde Torul ilçesinin Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Gümüşhane’den Trabzon yönüne giden R.K. idaresindeki 29 DB 001 plakalı otomobil, kavşağa girmeye çalışan Veysel Yalçın’ın kullandığı 29 DA 474 plakalı otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Savrulan araçlar metrelerce sürüklenirken, 29 DA 474 plakalı otomobildeki Münevver Yalçın hayatını kaybetti, sürücü eşi Veysel Yalçın ile torunları Tolgahan, Tunahan ve İlker Yalçın yaralandı.

İhbarla bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Veysel Yalçın da müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler