Gündem Özgür Özel'in MYK'ya katılmama kararıyla ilgili Öztrak'tan açıklama

Özgür Özel'in MYK'ya katılmama kararıyla ilgili Öztrak'tan açıklama

18.09.2023 - 19:07 | Son Güncellenme:

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Özgür Özel'in MYK toplantılarına katılmama kararına ilişkin olarak açıklama yaptı. Faik Öztrak, "Özel'in kendi tercihidir" dedi.

Özgür Özelin MYKya katılmama kararıyla ilgili Öztraktan açıklama

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlık ettiği Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına dair basın açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Öztrak, bir gazetecinin il kongrelerinde yaşanan kavga görüntülerini sorması üzerine, "Diğer partilerde de olduğu gibi bizim kongrelerimizde de bazen istenmeyen manzaralarla, durumlarla karşılaşılabiliyor. Genel Başkanımızın talimatıyla arkadaşlarımızı görevlendirdik. İnceleme sonuçlarına göre de hareket edeceğiz” diye konuştu.

Karaman kongresinde CHP Grup Başkanı Özgür özel ile aralarında geçen MYK tartışmasına ilişkin soruya ise Öztrak, “Söylenmesi gerekenler Karaman’da söylendi” yanıtını verdi.

Ayrıca Öztrak, Özgür Özel'in MYK toplantılarına katılmama kararını da değerlendirerek, “Özel’in kendi tercihidir" ifadelerini kullandı.