Gündem Palayla evi basan eşinden balkondan atlayarak kurtuldu! Savunması şoke etti

Palayla evi basan eşinden balkondan atlayarak kurtuldu! Savunması şoke etti

25.04.2023 - 14:34 | Son Güncellenme:

İstanbul’da yaşayan 46 yaşındaki Selçuk E. evi terk eden 50 yaşındaki dini nikahlı eşi Kader B.’yi kardeşinin evinde buldu. Kader B., evi palayla basan eşinden balkondan atlayarak kaçtı. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan Selçuk E. verdiği ifadede, “Benim amacım ekonomik sıkıntılarımızı konuşmaktı” dedi. 

Palayla evi basan eşinden balkondan atlayarak kurtuldu Savunması şoke etti

İstanbul Şişli’de yaşayan Kader B. dini nikahla yaşadığı Selçuk E. arasında sık sık tartışma çıkıyordu. Tartışmaların büyümesi sonucu Kader B. kız kardeşinin yanına taşınmakta buldu. Eşinin evi terk etmesine sinirlenen Selçuk E., eline aldığı pala ile baldızı Banu G.’nin evini bastı. Banu G. ve eşi Selçuk E.’yi sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar. Eşinin sakinleşmeyeceğini anlayan Kader B. balkona çıkarak bir alt kattaki balkona atladı. Komşuların aramasıyla gelen polisler Selçuk E.’yi elindeki pala ile gözaltına aldı.

Haberin Devamı

“SAKİNLEŞMEYECEĞİNİ ANLADIM”

Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınan Kader B., “Palayla bir anda içeri girdi. Kız kardeşim ve eşi sakinleştirmeye çalıştı. Eşim bu sırada bana, ‘Kaçabiliyorsan kaç o…. Sen beni aldatıyorsun. Seni keseceğim’ diye bağırdı. Sakinleşmeyeceğini anladığım için balkondan atlayıp bir alt daireye girdim” dedi.

“PALAYI KENARA BIRAKTIM”

Gözaltına alınan Selçuk E. ise, eşinin telefonlarını açmadığı için olay yerine gittiğini söyledi. O bölgeye daha önce gitmediği için çöpten bulduğu palayı yanına aldığını söyleyen Selçuk E., “Palayı gazeteye sardım. Gazeteden hiç çıkarmadım. Daha sonra eve gittim. Kapıyı baldızım açtı. Elimdeki palayı kenara bıraktım. Palayla tehditte bulunmadım. Benim amacım sadece eşimle ekonomik sıkıntılarımızı konuşmaktı” dedi. Çevredeki vatandaşlarla arasında arbede çıktığını söyleyen Selçuk E., “Onlardan da şikayetçi değilim. Ben eşime asla zarar vermem” dedi.

Haberin Devamı

7 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Alınan ifadelerin ardından Selçuk E. hakkında dava açan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin savunmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti. Savcılık Selçuk E.’nin, “silahla tehdit” ve “hakaret” suçlarından 2 yıl 3 aydan 7 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.