Gündem Paramparça 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

Paramparça 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

31.10.2016 - 07:45 | Son Güncellenme:

Star'da her Pazartesi ekrana gelen Paramparça 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Paramparça ekrana gelen son bölümde Harun ve Maide arasında yaşanan gergin anlar damga vurdu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Paramparça 79. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Paramparça 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, Paramparça dizisinin 78’inci bölümü ile bu hafta ekrana geldi. Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın 31 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanan son bölümüne, Cansu’nun bebeğinden vazgeçmemek için verdiği mücadele damga vurdu. Herkes Cansu'nun sağlığı için çocuğunu aldırması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Merakla beklenen Paramparça 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı Paramparça 79. yeni bölümü ile 7 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana gelecek.

PARAMPARÇA 79. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cansu’nun sağlık durumu günden güne kötüleşir. Doktorlar, Cansu’ya bebeğinden vazgeçmekten başka seçenek bırakmaz. Ancak Cansu her ne pahasına olursa olsun bu bebeği doğurmakta kararlıdır. Kızını göz göre göre kaybeden Cihan yapacak başka bir şey kalmadığını anlar ve bebeğin alınması için Cansu’yu hastaneye götürür…

CİHAN VE HARUN KARŞI KARŞIYA

Telefonunun dinlendiğini öğrenen Dilara bu konuda da Harun’u suçlar. Kendisini Dilara’ya bir türlü inandıramayan Harun, halası Maide’yi tüm haklarını elinden alarak bakımevine kapatır. Ancak Harun’un bu hamlesi, Maide’nin elindeki son kozu da oynamasına sebep olur.

Haberin Devamı

RAHMİ BEY DÖNÜYOR

Candan ise yine başını büyük bir belaya sokmuş, bu belaya Asuman’ı da ortak etmiştir. Burhan’ın Özkan’ı kullandığını ve Vedat’ı vuranın Deniz olduğunu öğrenen Cihan, Burhan’dan intikamını alacaktır. Burhan’a aşık olan Keriman’ın yolu ise yeniden Rahmi Bey ile kesişir.