Gündem Paramparça 84. yeni bölümde Cansu şoke eden hamle!

Paramparça 84. yeni bölümde Cansu şoke eden hamle!

13.12.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

Paramparça reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Paramparça 84. yeni bölümde Cansu'dan şoke eden hamleler geliyor. Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Paramparça 84. yeni bölümde Cansu şoke eden hamle

Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Barış Falay gibi isimler yer alıyor. Son yayınlanan 84. bölüm fragmanıyla izleyicisinin beğenisini kazanan Paramparça yeni bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Paramparça 84. bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

DAMİR YALIDA!

Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır.

CANSU’YA EMRE BEBEK ŞOKU


Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmiştir. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybeder. Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu yol çok tehlikeli olsa da, Cansu kararını vermiştir.

EKREM BEY GERÇEĞİ AÇIKLIYOR


Öte yandan Cihan, Mithat’ın da peşine düşmüştür. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundadır. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırır. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıkar.