Gündem Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

11.12.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Paramparça her Pazartesi Star Tv ekranlarında fırtınalar estiriyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Paramparça 84. yeni bölümünde tansiyon yükseliyor! Asuman, Dilara ile ilgili gerçeği Harun'a söyleyecek mi? Cihan'ın yeni planı ne olacak? İşte Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak

Başrollerini ise Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Nursel Köse, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Hümeyra ve Civan Canova’nın paylaştığı Paramparça yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Asuman, Dilara ile ilgili gerçeği Harun'a söyleyecek mi? Cihan'ın yeni planı ne olacak? Hepsi ve dahası Paramparça 84. yeni bölümde....

Haberin Devamı

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Paramparça bu hafta yayınlanmadı! Yeni bölüm haftaya kaldı...

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM ÖZETİ

Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR
Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

DAMİR YALIDA!
Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

Haberin Devamı
PARAMPARÇA 84. BÖLÜM FRAGMANI



PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İŞTE PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır.

CANSU’YA EMRE BEBEK ŞOKU
Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmiştir. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybeder. Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu yol çok tehlikeli olsa da, Cansu kararını vermiştir.

EKREM BEY GERÇEĞİ AÇIKLIYOR
Öte yandan Cihan, Mithat’ın da peşine düşmüştür. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundadır. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırır. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıkar.