Gündem Ramazan neşesi televizyonlara taşınıyor

Ramazan neşesi televizyonlara taşınıyor

13.05.2018 - 15:23 | Son Güncellenme:

Ramazan’ın gelmesiyle insanları tatlı bir telaş sarmış, sahur ve iftar için hazırlıklar başlamışken yoksullara dağıtılmak üzere yardım kolileri de hazırlanmış durumda. 11 ayın sultanı olarak anılan Ramazan, evlere bereket Müslümanlara neşe kaynağı olurken bu neşe televizyonlara da yansıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok TV kanalına ait Ramazan programı hazırlanıp insanlara sunuyor. Peki hangi kanalda hangi programlar olacak?

Ramazan neşesi televizyonlara taşınıyor

TRT’de Ramazan programı çok!

Haberin Devamı

TRT ekranları her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok Ramazan programına sahne olacak. Geçtiğimiz yıllardan aşina olduğumuz Ramazan Sevinci programı bu yıl da yine Bekir Develi’nin sunumuyla ekranlara taşınırken TRT yalnız bu programla yetinmeyecek ve Sahur Bereketi, Bereket Vakti, İftarı Beklerken gibi programlarını da ekranlara taşıyacak. Bu programlar TRT1, TRT Avaz ve TRT Diyanet kanallarında yayımlanacak.

Kanal D’de Sahur Vakti

Kanal D de bu yıl yine geçtiğimiz yıllardan tanıdığımız bir Ramazan programıyla karşımıza çıkıyor. Sahur Vakti programı Fatih Çıtlak’ın sunumuyla Ramazan ayı boyunca her gece Kanal D ekranlarında olacak.

Show TV de program zenginliğine sahip

Show TV de bu yıl Ramazan programları için güzel bir hazırlık yapmış durumda. Güne “Mustafa Karaş ile Sahur Özel” programıyla başlayan Show TV ekranlarında bu güzel sohbetin ardından öğle vakitlerinde “Nursel ile Ramazan Sofrası” programıyla özellikle hanımların iftarda ne yapacağım derdine son verirken, sofraların birbirinden lezzetli yemeklerle donatılması sağlanacak. İftara doğru ise yeniden Mustafa Karaş ekranlarda olacak ve “İftar Özel” programıyla iftara kadar ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

ATV Sahur ve İftar özel programları

ATV ekranlarında bu yılki Ramazan programları yine çok yabancı olmayan programlar ve isimlerle gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda çokça tanınan ve izlenen Nihat Hatipoğlu bu yıl da ATV ekranlarında Sahur ve İftar programlarıyla izleyiciyle buluşacak. Sultanahmet Meydanı’ndan yapılan canlı yayını televizyondan takip edebileceğiniz gibi meydana giderek de takip edebileceksiniz.

FOX TV’ de Sahur Sohbetleri

Fox TV de bu yıl yine geçtiğimiz yıllardan tanıdığımız “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” programını yayımlayacak. Ramazan boyunca her gece ekranlarda olacak olan program adı üzere güzel sahur sohbetlerine ev sahipliği yapmaktadır.