Gündem Rising Star son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi!-İzle

Rising Star son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi!-İzle

19.08.2016 - 13:48 | Son Güncellenme:

Rising Star Türkiye izleyenleri ekrana kilitlemeye devam etti. Geceye ise yine Yılmaz Morgül damga vurdu. Rising Star TÜrkiye'de yarışmacılar arasında ise kıyasıya bir mücadele yaşandı. Rising Star son bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Rising Star son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi-İzle

Rising Star her bölümüyle gündeme gelmeyi başarıyor. TV 8'in sevilerek izlenen dizisi Rising Star Türkiye son bölümde yine keyifli anlar yaşattı. Rising Star Türkiye son bölüm ve detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haberin Devamı

RİSİNG STAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yıldırım Gömleksiz ''Gönlüm Ateşlere Yandı Gidiyor'

Yıldırım Gömleksiz katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında Gönlüm Ateşlere Yandı Gidiyor şarkısını seslendirdi ve %93 oy alarak Rising Star Türkiye'deki yoluna devam etti.

Rising Star'ın en renkli jürisi Yılmaz Morgül, programın ilk bölümünden itibaren taktığı birbirinden ilgi çekici gözlüklerle adından söz ettirmeyi başardı. Ekran başındaki izleyiciler Yılmaz Morgül'ün ekrana nasıl çıkacağını her hafta merakla bekliyorlar.

Rising Star son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi-İzle

Yılmaz Morgül'den unutulmaz performans! İbrahim Tatlıses'ten söyledi!

Her hafta farklı türde seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan Yılmaz Morgül, bu hafta İbrahim Tatlıses'in unutulmaz şarkısı 'Ben İnsan Değil miyim' şarkısını seslendirdi. Züleyha Tunç sergilediği performans sonrası Yılmaz Morgül yarışmacının oğlu Batuhan ile izleyenlere keyifli anlar yaşatan bir diyalog yaşandı. Yılmaz Morgül, Batuhan'a, 'Dünyada kim yılmaz?' sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Ali Gümüşöz katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında 'Hani Bekleyecektin' şarkısını seslendirdi ve &92 oy alarak Rising Star Türkiye'de duvarı kaldırmayı başardı.

Berfin Ayna, katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında Muazzez Ersoy'un 'At Kadehi Elinden' isimli parçasını seslendirdi ve %90 oy alarak Rising Star Türkiye'de büyük beğeni topladı.