Gündem Şahane Damat 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Şahane Damat 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

14.08.2016 - 09:47 | Son Güncellenme:

Şahane Damat 7. yeni bölümü fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Şahane Damat son bölümde neler yaşandı? Şahane Damat hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Şahane Damat 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Şahane Damat, 7. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Şahane Damat dizisi 6. son bölümde yaşanan gündeme bomba gibi düştü. Merakla beklenen Şahane Damat 7. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Peki Şahane Damat yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde...

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde ise; Burcu Özberk, Ali Ersan Duru ve Nükhet Duru'nun paylaştığı Şahane Damat'ın 6. son bölümü 9 Ağustos Salı akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Şahane Damat'ta bu hafta, Melike ilk kez tüm korkularını bir yana bırakıp Mehmet’i öptüğünde, Mehmet’in kendisini geri çekeceğini hayal dahi etmemiştir. Bu Melike için büyük bir yıkımdır, ancak onu asıl yaralayan Mehmet’in nişan yüzüğünü İlknur’a tekrar taktığını öğrenmesidir. Ve işte o anda Melike kararını verir; Mehmet’in gitgellerinden yorulmuştur, artık bu “oyun” sona ermelidir.

Şahane Damat 6. son bölümünde, Mehmet ise bir yanda verdiği “söz” bir yanda Melike’ye olan hisleri arasında tamamen sıkışmıştır. Bu sıkışıklık onun her zamankinden daha agresif bir tutum takınmasına yol açar ve piyango da günün sonunda Engin’e çıkacaktır.

ŞAHANE DAMAT 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Şahane Damat dizisinde, gerek Cennet gerek de Tahsin, Melike’yi verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırlar. Fakat, her şey üst üste gelmektedir ve Hayati ile Kazibe ertesi gün nişanı yapmak için çoktan sözleşmiştir bile kimselerin haberi olmadan. Mehmet’in tüm ümitlerini kaybettiği anda gelen bu sürpriz nişan organizasyonu, Mehmet ile Melike’nin arasındaki buzların erimesine sebep olabilecek midir? Acaba Mehmet yakaladığı bu son fırsatı nasıl değerlendirecektir? Peki, Melike tüm gerçekleri itiraf etme kararının arkasında durabilecek midir? sorusu Şahane Damat 6. son bölümünde yanıt buldu.

ŞAHANE DAMAT 6. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



DİZİ OYUNCULARI

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?
19 Eylül 1984 senesinde Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır.Ünlü oyuncunun 4 kardeşi bulunmaktadır.Annesi karadenizli babası Ankaralıdır.Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü mezunudur.İlk olarak oyunculuk hayatına Lale Devri dizisi ile başlamıştır.Son olarak Bugünün Saraylısı adlı dizide rol almıştır.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?
1990 senesinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.İlk olarak oyunculuk hayatına Muhteşem Yüzyıl adlı Osmanlı dizisi ile başlamıştır.Pargalı İbrahim Paşa'nın kızı olarak dizide rol almıştır.Gösterdiği oyunculuk performansı ile yıldızı parlayan ünlü isim son olarak Güneşin Kızları adlı dizide rol almıştır.

Haberin Devamı

NÜKHET DURU KİMDİR?
Türk Pop müziğinin önemli sevilen isimlerinden birisi olan Nükhet Duru, 19 Mayıs 1954 senesinde Niğde'de dünyaya gözlerini açmıştır.1971 yılında henüz daha 17 yaşında iken Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yapmaya başladı.1974 senesinde ilk 45'lik plağını çıkardı.Renkli kişiliği, sempatik olması ve ilerleyen yaşına rağmen hala fiziği ile göz kamaştıran Nükhet Duru, pek çok ses ve talk show programında jüri üyeliği yapmıştır.Şimdiye kadar 24 albüm çıkarmıştır.Pek çok konser vermiş, dizi ve filmlerde rol almıştır.Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı programı jüri üyeliği yapmıştır. Şimdi ise Star'da başlayan Şahane Damat dizisinde oynamakta.