Gündem Sakarya, Kocaeli, Düzce'de bugün okullar tatil mi?

Sakarya, Kocaeli, Düzce'de bugün okullar tatil mi?

09.01.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

Sakarya, Kocaeli, Düzce'de bugün okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı birçok il ve ilçede eğitime ara verilmesine neden oldu. Peki, kar yağışı nedeniyle Sakarya, Kocaeli, Düzce'de 10 Ocak Salı günü okullar tatil mi?

Sakarya, Kocaeli, Düzcede bugün okullar tatil mi

Cuma gününden itibaren devam eden kar yağışı ve fırtına İstanbul başta olmak üzere birçok ili etkisi altına aldı. Valilik'ten yapılan açıklama doğrultusunda bugün bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki 10 Ocak Salı günü Sakarya, Kocaeli, Düzce'de okullar tatil mi?

Haberin Devamı


SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya’da yoğun kar yağışı sonrasında 3 ilçede okullar tatil edildi.
Sakarya’da Cuma gecesinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrasında Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde okullar 10 Ocak Salı günü 1 güN daha tatil edildiği açıklandı.

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli'de olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.

Kocaeli Valisi HASAN Basri Güzeloğlu twitter'dan çıklama yaparak okulların tatil olduğunu açıkladı. Vali Güzeloğlu, "Olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve aşırı buzlanma nedeniyle ilimiz genelinde eğitim-öğretime 10 Ocak 2017 Salı günü ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeline de idari izin verilmiştir" paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı


DÜZCE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce'de eğitim ve öğretim bugün devam ediyor.