Gündem Şehit-gazi çocuğu eğitim öğretim yardımı ne zaman verilecek 2021? Eğitim öğretim yardımı ne kadar, hangi gün yatacak?

Şehit-gazi çocuğu eğitim öğretim yardımı ne zaman verilecek 2021? Eğitim öğretim yardımı ne kadar, hangi gün yatacak?

18.10.2021 - 15:38 | Son Güncellenme:

Şehit-gazi çocuğu eğitim-öğretim yardımı son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, eğitim-öğretim yardımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin'in açıklaması sonrasında ödeminin yapılacağı tarih araştırılmaya başlandı. Peki 2021 şehit-gazi çocuğu eğitim öğretim yardımı ne zaman verilecek?

Şehit-gazi çocuğu eğitim öğretim yardımı ne zaman verilecek 2021 Eğitim öğretim yardımı ne kadar, hangi gün yatacak

Gazi-şehit çocuğu eğitim öğretim yardımı detayları araştırılan konular arasında bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, eğitim öğretim yardımının yatacağı tarihi duyurdu. Eğitiö-öğretim yardımı tutarı ve ödeneceği tarih merak ediliyor. Peki şehit-gazi çocuğu eğitim öğretim yardımı ne zaman verilecek?

Haberin Devamı

ŞEHİT-GAZİ ÇOCUĞU EĞİTİM YARDIMI NE ZAMAN VERİLECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Aziz hatıraları milletimizin sinesinde yer alan şehitlerimizin çocuklarının ve harp/vazife malullerimizin hem kendileri hem de çocukları için 2021-2022 eğitim öğretim yardımı ödemelerini 22 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleştireceğiz.

Bu kapsamda, ilköğretim için 2.697 TL, ortaöğretim için 4.045 TL, yükseköğretim için 5.394 TL olmak üzere toplam 19.501 öğrencimize 73.6 Milyon TL eğitim- öğretim yardımı yapacağız. Sevgili öğrencilerimize derslerinde başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin."