Gündem Sen Anlat Karadeniz 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.02.2019 - 09:27 | Son Güncellenme:

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Sen Anlat Karadeniz 39. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 39. bölümüne Nefes ve Yiğit'in evden ayrılması damga vurdu. Peki Sen Anlat Karadeniz 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Sen Anlat Karadeniz 40. yeni blöüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes'tedir. Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ 39. BÖLÜM FRAGMAN