Gündem Seni Kimler Aldı 10. bölümüyle final yaptı

Seni Kimler Aldı 10. bölümüyle final yaptı

08.07.2017 - 12:28 | Son Güncellenme:

Seni Kimler Aldı 10. bölümüyle final yaptı. ATV'de Pazar akşamları yayınlanan Seni Kimler Aldı dizisinin finalinde heyecanlı anlar yaşandı. Barış ve Zehra mutlu sona ulaşabildi mi? İşte Seni Kimler Aldı final bölümünde yaşananlar...

Seni Kimler Aldı 10. bölümüyle final yaptı

Seni Kimler Aldı Pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyordu. Seni Kimler Aldı 10. yeni bölümüyle son kez izleyicisiyle buluştu. Peki Seni Kimler Aldı'nın finalinde mutlu mu yoksa mutsuz bir son mu yaşanacak? İşte dizinin final bölümü.

Haberin Devamı

SENİ KİMLER ALDI 10. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

Cahide'nin, Eylül'e yaptıklarını duyan Aynur çılgına döner. Ondan hesap sormak için karşısına çıkar; ancak Cahide'nin kızları hakkında anlattıkları Aynur'un içine şüphe tohumları eker. Ceren ise Aynur'un öfkesinin Zehra'ya dönmesini sağlayacak şeytani bir plan yapar. Ceren ana kızın arasını açmayı başaracak mıdır? Volkan'ın Barış'ın başına gelenlerle ilgisi olduğunu anlayan Talat ve Suat onu zorla konuşturarak Ceren'in Endam'ı sakladığı eve ulaşır. Uzun süredir felç olan Endam'ın vereceği bilgi Suat'ın eline beklenmedik bir koz verir. Suat'ın Ceren'le olan savaşında bu koz onun sonunu getirmeye yetecek midir? Ceren, Endam'ın hastaneye kaldırılmasıyla öfkelenir ve tüm hıncını Metin'den çıkarır. Bunun üzerine Metin, Suat'a bildiği her şeyi anlatmaya karar verir. Nihayet Ceren köşeye sıkışacak ve sırları açığa çıkacak mıdır? Barış ve Zehra birbirlerine kavuşabilecek midir?

Yazarlar