Gündem Sertab Erener getirdi sahiplenilmeyi bekliyorlar

Sertab Erener getirdi sahiplenilmeyi bekliyorlar

13.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sertab Erener’in öncülüğünde Kahramanmaraş’tan İBB’nin Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ne getirilen depremzede köpekler sahiplenilmeyi bekliyor.

Sertab Erener getirdi sahiplenilmeyi bekliyorlar

GÜLDEN ÇOKTAN- Kahraman- maraş merkezli depremlerde sahipsiz kalan depremzede köpekler, Sertab Erener’in deste- ğiyle İstanbul’a getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Sarıyer’deki Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Bahçeli Yaşam ve Bahçeli Yaşam Alanı’nda misafir edilen 19 minik dost, sahiplenilmeyi bekliyor. Sanatçı, depremden etkilenen hayvanlar için de çiftlik kurmuş ve güvenli noktalara taşınması için aktif rol almıştı.

Haberin Devamı

Köpeklerin, Kahramanmaraş’tan İstanbul’a getirilmesinin Erener’in öncülüğünde gerçekleştiğini söyleyen merkezde görevli veteriner hekim Çağla Gök, “Deprem bölgesinde sahipsiz hayvanların olduğu bilgisi İBB’ye verildi. Köpeklerin toplanması için ekipler çalıştı ve köpekler toplandıktan sonra bir TIR ayarlandı. Ona da Sertab Erener öncülük etti. Depremzede köpeklerimiz, uzun yolculuktan geldikleri için çok sarsılmış durumdaydı. Ön muayene yaptık. Sağlık sorunlarını tespit ettik. Ve ertesi gün besledik. Ardından tedavilerine başladık. Hepsine uygun müdahaleyi yaptık” diye konuştu.